Nappali képzések

Kereskedelem / Közgazdaságtan

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Üzleti szolgáltatási munkatárs
Vállalkozási és bérügyintéző
Informatikai rendszerüzemeltető
Irodai titkár
Társadalombiztosítási ügyintéző
Pénzügyi ügyintéző
Kereskedő
Ügyviteli titkár
Vállalkozási mérlegképes könyvelő
Bérügyintéző

Vendéglátás / Turisztika

Idegenvezető
Szállodai recepciós
Turisztikai szervező, értékesítő
Vendéglátásszervező
Szakács
Pincér
Cukrász

Sport

Személyi edző
Fitness-wellness instruktor
Gyógymasszőr
Sportedző (sportág megjelölésével)

Egészségügy

Gyógymasszőr
Intézményünkben versenyképes szakmákból válogathatnak az ide jelentkezők, akik a kombinált képzési programunknak köszönhetően egy képzési idő alatt akár 2-3 szakma birtokosai is lehetnek. A szakmakombinációk gyakorlatorientáltak, az adott szakterületen mélyebb szakmai tudást adnak, s a képzés jobban fejleszti a tanulók munkaerő-piaci kompetenciáit is, ami a végzés utáni munkába állást is sikeresebbé teheti.

Tanulóink az iskolai tanulmányaik során szakmai gyakorlatukat az iskola által szervezett módon, gazdálkodóknál töltik, amely során olyan munka- és szakmai tapasztalatot szerezhetnek, amelyek szintén jelentősen könnyebbé teszik a végzés utáni munkakeresést.

A külső szakmai gyakorlatok szervezésére komoly figyelmet fordít az iskola. Neves, elismert gazdálkodókkal állunk kapcsolatban.

Kiemelten kezeljük az iskolában az idegen nyelvi képzést is, melynek célja, hogy gyakorlatorientált, készség- és beszédközpontú, piacképes üzleti nyelvtudást adjon tanulóink számára. Nappali tagozaton a Londoni Kereskedelmi Kamara üzleti nyelvvizsgát (LCCI) is megszerezhetik a tanulók. Erről bővebben itt olvashatsz: LCCI