Nappali képzések

Kereskedelem / Közgazdaságtan

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Bérügyintéző
Irodai titkár
Pénzügyi ügyintéző
Vállalkozási mérlegképes könyvelő
Társadalombiztosítási ügyintéző
Üzleti szolgáltatási munkatárs
Ügyviteli titkár
Informatikai rendszerüzemeltető
Vállalkozási és bérügyintéző
Kereskedő

Vendéglátás / Turisztika

Vendéglátásszervező
Szakács
Pincér
Turisztikai szervező, értékesítő
Szállodai recepciós
Idegenvezető
Cukrász

Sport

Sportedző (sportág megjelölésével)
Gyógymasszőr
Fitness-wellness instruktor
Személyi edző

Egészségügy

Gyógymasszőr
Intézményünkben versenyképes szakmákból válogathatnak az ide jelentkezők, akik a kombinált képzési programunknak köszönhetően egy képzési idő alatt akár 2-3 szakma birtokosai is lehetnek. A szakmakombinációk gyakorlatorientáltak, az adott szakterületen mélyebb szakmai tudást adnak, s a képzés jobban fejleszti a tanulók munkaerő-piaci kompetenciáit is, ami a végzés utáni munkába állást is sikeresebbé teheti.

Tanulóink az iskolai tanulmányaik során szakmai gyakorlatukat az iskola által szervezett módon, gazdálkodóknál töltik, amely során olyan munka- és szakmai tapasztalatot szerezhetnek, amelyek szintén jelentősen könnyebbé teszik a végzés utáni munkakeresést.

A külső szakmai gyakorlatok szervezésére komoly figyelmet fordít az iskola. Neves, elismert gazdálkodókkal állunk kapcsolatban.

Kiemelten kezeljük az iskolában az idegen nyelvi képzést is, melynek célja, hogy gyakorlatorientált, készség- és beszédközpontú, piacképes üzleti nyelvtudást adjon tanulóink számára. Nappali tagozaton a Londoni Kereskedelmi Kamara üzleti nyelvvizsgát (LCCI) is megszerezhetik a tanulók. Erről bővebben itt olvashatsz: LCCI