Esti képzések

Szakács (tanfolyam)

Több mint 25 éve lefőzhetetlenek vagyunk a vendéglátó szakképzésben! Taverna tagintézményünket 1988-ban alapították, az első magániskola volt Magyarországon a vendéglátás területén.

Gondolkozott már azon egy étteremben az Ön által megrendelt ételre várva, hogy hogyan készül pontosan? Milyen alapanyagokból, milyen előkészítés után, milyen ételkészítési technikák segítségével ölt formát az étel? Hogyan mérték fel a fogyasztók igényét? Hogyan tervezték meg az étlapot? Hogyan számolták ki, hogy egy-egy fogás a vendég számára is megérje, de az étterem is jól járjon?
Tudja-e mit jelent a blansírozás, gőzölés, habarás? Mit értünk hazai gasztronómiai hagyományok alatt és mit kínálnak más nemzetek konyhái? Hogyan működik egy kis családi vállalkozás által megálmodott étterem és mi zajlik egy nagy szállodalánc konyhájában? Hányan és milyen munkafolyamatok segítségével működtetnek egy konyhát ahhoz, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel?

Tanuljon nálunk!