Jogi nyilatkozat

A használat feltételei

A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk


A Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Felelősség sem a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskolát, sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Védjegyek, domain nevek


A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga


A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Szinergia Szakképző Iskola-t illeti. A Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága


A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola felhasználja. A Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések


A Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.