Szülőknek

Szülőknek

Tisztelt Szülők! Kedves Pályaválasztók!

Amint Önök is bizonyára tapasztalják, a pályaválasztás a középiskolai tanulók életében rendkívül fontos kérdés. A választás egyre nagyobb felelősséget ró az ezzel foglalkozó osztályfőnökökre, pályaválasztási tanácsadással megbízottakra és a diákok családjára is. A döntés előtt álló fiatal és a döntésben érintettek szeretnének minél többet megtudni egy-egy adott oktatási intézményről, a választott szakmáról.

Ebben a tanévben talán a legfontosabb döntést a továbbtanulással kapcsolatban kell meghozniuk. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Iskolánk, a Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola az egyik legnagyobb magániskola az érettségire épülő nappali, iskolarendszerű szakképzésben. Közel 15 éve vagyunk jelen az oktatásban, államilag támogatott és önköltséges OKJ-s képzéseket kínálunk, piacképes szakmákkal.

Fontosnak tartjuk, hogy a szülők, családtagok megismerjék a pályaválasztás jelentőségét, a képzési kínálatot, a felvételi eljárást, annak teendőit.

Mi megosztjuk Önökkel a szakképzési továbbtanulást érintő információkat, tájékoztatást adunk az iskolánk által kínált képzési területekről, ismertetjük a hazai és külföldi szakmai gyakorlat lehetőségeit, emellett megismerkedhetnek az aktuális munkaerő-piaci trendekkel és a végzettek elhelyezkedési lehetőségeivel.

Sok szeretettel várjuk Önöket iskolánk nyílt napjain, ahol a rendezvény után mindig lehetőség nyílik személyes konzultációra iskolánk képviselőivel. Írjanak nekünk, vagy kérdés esetén forduljanak bizalommal tanulmányi ügyintéző kollégáinkhoz! További információkhoz kattintson ide: Gyakori kérdések


Mogyorósi Ferencné / igazgató
Szülőknek