Sport, fitness-wellness szakirány

Sport, fitness-wellness szakirány

Sportszakmai képzéseinken megtanítjuk A SPORT NYELVÉT, hogy Te is tovább adhasd!

A nálunk szerzett sportpedagógiai, sportegészségügyi, és edzéselméleti tudásodra alapozva, bepillanthatsz a tanulmányi idő alatt a verseny és a hobbi sport szakma mindennapjaiba. Szakoktatóinkat a szakma legkiválóbb szakemberei közül kértük fel, olimpikonoktól, élsportolóktól, keresett edzőktől tanulhatod a szakmád alapjait.

Sport, fitness-wellness szakirányAz edzői szakirányon a gyakorlati képzés helyszínei a sportegyesületek sportági szakosztályai, ahol tanulóink kiváló gyakorlati vezetőktől, magas szakmai tudással, tapasztalattal rendelkező edzőktől, szakedzőktől sajátíthatják el az edzői munka fortélyait, a legújabb edzésmódszereket, a siker eléréséhez vezető utat.

A szabadidős, hobbi sport képzés gyakorlati helyei között vannak Budapest, Szeged és Pécs magas színvonalú fitness termei, jól felszerelt uszodái, számos népszerű szabadidőközpont, rekreációs központ, valamint wellness szállodák fitness-wellness részlegei. Ezeken a gyakorlóhelyeken a legképzettebb szakemberektől, gyakorlati oktatóktól sajátíthatják el tanulóink a fitness szakma legújabb irányzatait, a különböző célcsoportok élettani, pszichikai és pedagógiai sajátosságait.

Melyik sportágban? Csak tőled függ: úszás, kajak-kenu, sí, tenisz, vízilabda, karate, labdarúgás, vagy aerobik, testépítés, tánc, esetleg fitness.
A mi csapatunkban bármelyik poszton játszhatsz: Te lehetsz a sportedző, vagy az asszisztense. Ebből a csapatból nem lehet kiöregedni: sportszakmai képzéseinken verseny vagy szabadidős szakirányon is csapattag lehetsz. Nevezz be!