Kereskedelem, pénzügy, logisztika szakirány

Kereskedelem, pénzügy, logisztika szakirány

Nálunk bepillanthatsz a tanulmányi idő alatt a logisztikus, a kereskedő és a pénzügyi szakma mindennapjaiba. A szakmai gyakorlatod alatt megismerheted a választott szakmád területeit. Lehetőséged van kiválasztani, szakmád mely részterülete áll legközelebb hozzád.

Kereskedelem, pénzügy, logisztika szakirányIskolánknak évek óta aktív kapcsolata van a gazdálkodói szféra szereplőivel. A logisztikus és kereskedő szakma iránt érdeklődő tanulóinkat szeretettel fogadják évközi és nyári gyakorlatra az ország jelentős logisztikai és kereskedelmi központjai, multinacionális és hazai nagyvállalatai, áruházláncai, termelőcégei, fuvarozócégei, szállítással, és online kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásai.

A pénzügyi szakma iránt érdeklődő tanulóinkat szeretettel fogadják évközi és nyári gyakorlatra az ország jelentős multinacionális és hazai nagyvállalatai, áruházláncai, termelő-, és kereskedő cégei, az államigazgatás pénzügyi területei, az ország vezető kereskedelmi és befektetési bankjai, biztosító társaságai, és valuta kereskedelemmel foglalkozó vállalatai.

Könyvelőirodákban, pénzintézeteknél és partnereink pénzügyi osztályain sajátíthatod el igazán a szakmához elengedhetetlen ismereteket, hogy később kamatoztathasd a munkaerőpiacon. Ha jól teljesítesz akár már a gyakorlóhelyeden is alkalmazhatnak a képzés végeztével!
Lehetőséged van a gyakorlatod alatt bebizonyítani, hogy: „Te vagy az Ő emberük!”. Ha mégis máshol folytatnád szívesen, mennyivel egyszerűbb úgy elkezdeni munkahelyet keresni, hogy egy neves cégtől már van ajánlóleveled! Az ajtók önmaguktól kinyílhatnak.

Külföldön is szívesen töltenél gyakorlatot? Az Erasmus+ program keretében tanulóink Nagy-Britanniában, Hollandiában, Németországban, Portugáliában és Svédországban ismerkedhetnek meg az Európai Uniós országokban működő gazdálkodókkal, ahol így nemzetközi tapasztalatot is szerezhetnek szakterületükön!