Oktatóink

Király Krisztina

1996. óta tanítok; mindenféle szinten illetve korcsoporttal vannak tapasztalataim - óvodástól a seniorig.

artok egyéni órákat, illetve csoportosakat, sőt Skype-on is van tanítványom. Végzettségemet a Kossuth Lajos Tudományegyetemen és az ELTE-n szereztem, de szakmai életutam során többek között általános tolmács-fordító és Origo vizsgáztató is vált belőlem. Cambridge DELTA tanulmányaimat -melyek nemzetközi angol nyelvtanári diplomával zárulnak- megszakítottam, de folytatni tervezem amint családi elfoglaltságaim lehetővé teszik.

2015. februárja óta tanítok a Szinergia Tavernában. Nappali és esti tagozaton is vannak csoportjaim. Érdekes a szaknyelv, szeretem a tanítványaimat, kollégáim kedvesek, úgyhogy jól érzem magamat az intézményben. Terveim szerint a továbbiakban is szeretnék részt venni a munkában és az intézmény életében.

Közel húsz éves szakmai tapasztalataim alapján legnagyobb felismerésemnek és mottómnak azt tartom, hogy nem a tananyagot kell megtanítani, hanem a tanulókkal mint önálló és értékes egyéniségekkel együtt dolgozni és így lehetővé tenni, hogy elsajátítsák a számukra szükséges tudást -akár tőlem, mint tanártól vagy segítségemmel bármi más olyan forrásból, ami erre alkalmas és a tanulókat érdekli.