Oktatóink

Gáspár Ágnes

Protokoll szakértő média és üzleti kommunikáció tanácsadó és tréner.

Szakirányú protokoll és rendezvényszervezés diplomáját Ausztriában / International Centre for Culture and Management Salzburg / a kultúra és menedzsment szakon és Magyarországon / Moholy-Nagy Művészeti Egyetem / művészeti menedzser szakirányon szerezte. Tanári diplomája tanulmányait Szegeden végezte.
1992-től ausztriai tartózkodása idején profitorientált nagy projektek kivitelezését és szervezését végezte. Magyar illetve német nyelvű követségek és kultúrintézmények, mint a Collegium Hungaricumok rendezvényeinek irányítója, szervezője és kurátora. Tanulmányai idején a közszolgálati Magyar Televizió munkatársa. Számos nívódíj és televíziós kitüntetésben részesült.
2002-tő az Europa Attitüd tréneri és oktatási központ megalapítója, vezetője és munkatársa. Vezető nemzetközi és magyar cégek felkérésére protokoll –kommunikáció és rendezvényszervezés interaktív tréningeket, előadásokat tart.
2004-től főiskolai és egyetemi óraadó tanár, protokoll, viselkedéskultúra, üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika, rendezvényszervezés témakörökben.
Oktatási intézmények: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, Zsigmond Király Főiskola, MTV Oktatási Osztály, MTV Akadémia.
Konferencia előadásokat tartott a SAPIENTIA Erdélyi Magyar Tudományegyetemen viselkedéskultúra témakörben.
Média megjelenések a kereskedelmi csatornákon és a közszolgálati MTV 1 csatornán. A Családbarát című műsorban rendszeres résztvevő, protokoll szakértőként.
Tagja a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének, az Osztrák-Magyar Társaságnak, DWJu-nak (Német Gazdasági Társaság)