Miért a Szinergia?

Miért a Szinergia?

Átvezetés a munka világába – Mi KELL EGY JÓ ÁLLÁShoz?

Mi kell az első álláshoz: naprakész szakmai ismeretek, ÉS tapasztalat a munkaerőpiacon!

Ha böngésztél már álláshirdetéseket, akkor tapasztalhattad, hogy a munkáltatók döntően fiatal, szakmailag jól képzett, nyelvet beszélő ÉS gyakorlattal rendelkező munkatársakat keresnek.
Rögtön felmerülhetett Benned a kérdés: fiatal, szakmailag jól képzett, nyelveket beszél, és már gyakorlattal is rendelkezik? Mindez egyben egy pályakezdőtől? Az iskolánkban végzett diákok friss bizonyítvánnyal a kezükben megfelelnek ezeknek a feltételeknek.

Megvalósult duális képzés – 3x nagyobb ESÉLY az elhelyezkedésre!

Sokan nem tudják, milyen az általuk választott szakma a gyakorlatban.

Mi lehetőséget biztosítunk, hogy betekintést nyerj az általad választott szakma mindennapjaiba. A gyakorlatod alatt megismerheted annak területeit, s lehetőséged van kiválasztani, mely részterület áll hozzád legközelebb.
Az OKJ-s bizonyítványoddal a kezedben már célirányosan tudsz munkát keresni. A munkahely kiválasztásakor, az állásinterjúk során – a többi pályázóval szemben - előnyben leszel a már „rendelkezésre álló” tapasztalataid miatt! Háromszor nagyobb az elhelyezkedési esélye azoknak a fiataloknak, akik valós munkahelyen, „üzemi” körülmények között töltik a gyakorlatot.

Széleskörű, kiterjedt gazdálkodói kapcsolatok – PROFESSZIONALIZMUS

Tudjuk, hogy minél hamarabb dolgozni szeretnél, ezért a kezdetektől a gyakorlatra összpontosítunk.

Iskolánknak évek óta aktív kapcsolata van a vállalkozói szféra szereplőivel. Tanulóinknak lehetősége van saját szakmájukban professzionális szakmai ismeretekre szert tenni a partnergazdálkodók segítségével. Lehetőséged van a gyakorlatod alatt bebizonyítani, hogy: „Te vagy az Ő emberük!”. Ha mégis máshol folytatnád szívesen, egyszerűbb úgy elkezdeni munkahelyet keresni, hogy egy neves cégtől már van ajánlóleveled! Az ajtók önmaguktól kinyílhatnak.

Kombinált képzések – UGYANANNYI idő alatt TÖBB szakma!

Ugyanannyi idő alatt akár több szakma! Egyes szakmákhoz, mi adunk hozzá egy másikat.

Értékeink – Átadjuk NEKED!

Diákközpontú, gyakorlatorientált oktatás, korszerű tananyag, diákvállalkozások,

intézménylátogatások, felkészült, gyakorlott szaktanárok, házi pályázatok, prezentációs gyakorlatok, szakmai, tanulmányi és osztálykirándulások, kulturális programok, rendezvények, munkaerőpiaci és kommunikációs tréningek.

Munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztése – MOST BEBIZONYÍTHATOD!

„Egy jó önéletrajzzal nyert ügyed van!” – szokták mondani.

Nálunk megtanulhatsz jó önéletrajzot készíteni és tesztelheted is. Részt vehetsz szimulált kiválasztási folyamatokban, tanulhatsz tárgyalás technikákat, megmérettetheted Magad próbainterjúkon. A program egyik legfontosabb sajátossága, hogy rendszeres véleményalkotásra, önértékelésre és mások reális értékelésére készít fel, ami nélkülözhetetlen a munka világában. Más sok időt és pénzt kénytelen áldozni arra, amit Te észrevétlenül elsajátíthatsz.

Közel vagyunk hozzád! AZ ORSZÁG 5 RÉGIÓJÁBAN IS ránk találsz!

Az ország öt városában – Budapesten, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden – várunk Téged.

Tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan eljuthatsz hozzánk. Lakj bárhol is, közel vagyunk!(Vagy ha mégsem – egy közeli koliban segítünk szerezni egy tuti helyet...)

Kedvezmények, támogatások – Élj vele!

Minden kedvező feltételt biztosítunk Neked, hogy minél sikeresebb lehess.

Tanulmányi ösztöndíj, családi pótlék, TB jogviszony, diákigazolvány, tankönyvtámogatás, részletfizetési kedvezmény, kollégiumi elhelyezés.

Nyelvoktatás, vizsgáztatás = LCCI – HOGY SZÓT ÉRTS a világgal!

A nyelvvizsgához nem lesz szükséged különórákra. A felkészítő tanárt, a szakmai szókincset és a vizsgahelyet is biztosítjuk neked.

A bizonyítványt pedig egyenesen a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara szállítja. A Te dolgod mindössze annyi, hogy tanulj!

Felsőoktatási továbbtanulási előnyök – Többletpont, kreditpont, sok pont...

PONT a felvételihez… Mi, a Szinergia Üzleti Szakképző Iskolában nem számolgatjuk a pontjaidat, hanem gyarapítjuk azt.

Többletpont, kreditpont.... Két év alatt bőségesen elhalmozunk vele. Hogy mire használod, már csak rajtad múlik. Emelt szintű OKJ-s bizonyítványod a felvételi eljárás során 24 többletpontot ér, illetve szakirányú továbbtanulás esetén beszámítható kreditpontokkal gazdagíthat.

Diákvállalkozások versenye – Képzeld el, Tervezd meg, Mutasd be...

...hogy Versenyben is megállod a helyed: „Iskolánk minden tanévének egyik legjelentősebb eseménye a diákvállalkozások versenye, mely mára országos szintűvé nőtte ki magát.

Találj ki, képzelj el, tervezz meg egy vállalkozást minden apró részletében, majd mutasd ezt be az oktatóinkból és az ületi szféra képviselőiből álló zsűrinek. A legkreatívabb, legmegvalósíthatóbb, legkidolgozottabb pályaművek díjazásban részesülnek.